Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, tel
Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, telina, apoi se spala si se rade. Se omogenizeaza zeama de la cealalta lamaie impreuna cu smantana, sarea si pierul. Se adauga frunzele de tarfon maruntite si se adauga peste jumatate din cantitatea de creveti. Se adauga telina si castravetele si se omogenizeaza bine. Compozitia obtinuta se toarna intr-un bol de sticla si se pune deasupra cantitatea ramasa de creveti.
Salata se serveste rece, cu frunze de patrunjel presarate deasupra.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Maioneza de post Zacusca de peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii