Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine
Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine, se scot si se lasa la racit. Separat, se amesteca rosiile taiate rondele fine cu ardeii, ciupercile taiate marunt. Se adauga curry, ulei de masline, piper si zeama de lamaie. Salata obtinuta se toarna peste crabi si se amesteca totul cu grija.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Rulada de porc Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii