Andivele se spala si se curata, varza rosie se taie fasii lungi iar branza se bate cu telul. Se adauga sare si piper, apoi sucul de grepfruit, trepta
Andivele se spala si se curata, varza rosie se taie fasii lungi iar branza se bate cu telul. Se adauga sare si piper, apoi sucul de grepfruit, treptat si se omogenizeaza. Se amesteca o parte din sos cu crabii scosi din conserva si se adauga coniacul. Varza si andivele se omegenizeaza cu restul de sos si se pun pe un platou. Se asaza restul de crabi cu sos deasupra si se lasa la frigider.
Salata se serveste rece.
Alte retete culinare:
Oua umplute Piftie de curcan Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii