Tabouleh este o delicioasa reteta de salata cu legume, cuscus si menta. O salata usoara, sanatoasa cu multe legume.
Se taie rosiile in cubulete mici si le amestec cu bulgurul ( acesta se va umfla pentru ca absoarbe zeama de la rosii);
Se face un amestec din usturoiul zdrobit, uleiul de masline, zeama de lamaie, menta, sare, piper, sumak, amestec pe care il amestec bine si il torn peste rosiile cu bulgur;
Se toaca castravetele, ceapa si patrunjelul ( mereu patrunjelul ultimul ca sa-si pastreze prospetimea si sa aiba timp sa se scurg bine dupa spalare);
Se amesteca toate ingredientele, se acopera vasul in care e salata cu folie de plastic si se pune la frigider pentru cel putin 2 ore.
Reteta Tabouleh a fost propusa de Anytza Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii