Am amestecat 4 linguri de frunze fierte verzi in robot pina ce au devenit ca o crema, am adaugat 4 oua amestecind din cind in cind, 200 de ml de lapte
Am amestecat 4 linguri de frunze fierte verzi in robot pina ce au devenit ca o crema, am adaugat 4 oua amestecind din cind in cind, 200 de ml de lapte si 400 de grame de faina, apoi parmigiano ras si sare.
Amestecul trebuie sa curga, foarte asemanator cu cel de clatite.
L-am facut cu vreo 2 ore inainte pentru ca trebuie sa stea putin.
Din pacate consistenta aluatului trebuie sa curga pentru a putea folosi instrumentul special pentru spaetzle.
Am pus oala cu apa cu sare la fiert si cind apa a inceput sa fiarba am turnat amestecul miscand inainte si inapoi partea alba a instrumentului.
Dupa ce am terminat de varsat toata compozitia am asteptat sa se ridice toti la suprafata si apoi i-am scos cu spumiera si i-am pus in oala in care am pus sa se incalzeasca rosiile proaspete curatate de seminte si de coaja in putin unt topit, apoi am amestecat bine.
Reteta Spaetzle verzi cu sos de rosii proaspete a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii