Salata vieneza cu crema de branza este o alt fel de salata, suprinzatoare prin gusturile fine si inedite pe care le ofera, dar si prin modul de prezentare.
Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours
Dam la frigider si servim salata vieneza cu crema de branza rece, alaturi de paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii