Salata de boeuf vegetariana este o alternativa la clasica reteta de salata beouf. Este un aperitiv festiv vegetarian.
Se fierb legumele cat sa ramana intregi (nu foarte mult timp). Apoi legumele fierte si muraturile se taie cubulete si se amesteca dupa ce s-au racit. Se adauga sare dupa gust.
Pentru maioneza: se separa cele 4 galbenusuri si se amesteca cu o lingura de lemn intr-un bol, adaugand treptat ulei de masline, pana cand se obtine consistenta dorita. Se adauga sare dupa gust.
Se amesteca legumele cu 3/4 din maioneza, incet sa nu se zdrobeasca. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza ramasa si cu felii de gogosar murat.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
Se serveste rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii