Se fierb cartofii in coaja si dupa ce se curata se taie in cubulete intrun castron. Rosiile, ridichile, ceapa, ardeii si castravetii se taie in ronde
Se fierb cartofii in coaja si dupa ce se curata se taie in cubulete intrun castron.
Rosiile, ridichile, ceapa, ardeii si castravetii se taie in rondele sau cubulete si se adauga peste cartofi.
Salata verde se pala si se marunteste cu mana.
Se adauga sare, otet si ulei.
Se adauga patrunjelul maruntit, dupa ce a fost spalat.
Alte retete: Salata speciala; Salata de frunze tinere
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii