Salata indiana aromata cu rodie

Aceasta salata de legume cu rodie este o salata ce imbina mai multe culturi. Este foarte colorata, consistenta, iar de sanatoasa nici nu mai vorbim.

Complexitate
redusa
Salata indiana aromata cu rodie

Ingrediente

  • 1 ceapa medie taiata felii
  • 2cm ghimbir proaspat (dat pe razatoare)
  • 1 ardei iute rosu - taiat felii
  • 2 linguri ulei de nuci
  • 300g fasole (de la conserva)
  • 1 lingura garam masala
  • 1/2 de castravete (taiat cuburi)
  • 4 rosii cherry (taiate in 4)
  • sucul de la o lamaie
  • un pumn de coriandru proaspat
  • semintele de la o rodie
  • 4 linguri pline de iaurt grecesc
  • 1 lipie

Mod de preparare

Caleste ceapa, ghimbirul si ardeiul iute pentru 5 minute, sau pana cand ceapa incepe sa devina transparenta. Adauga boabele de fasole si mai prajeste pentru inca 5 minute pana cand devin aurii. Adauga garam masala si sare si piper dupa gust daca mai e nevoie, mai lasa pe foc 1 minut dupa care lasa-l deoparte sa se raceasca.

Combina castravetele, rosiile, sucul de lamaie si coriandrul maruntit intr-un bol. Imparte in 4 farfurii, pune deasupra amestecul de fasole (impartit in 4), cate o lingura de iaurt si semintele de rodie.

Prajeste lipia pe ambele parti pana devine crocanta, imparte-o in 4 si pune o felie pe fiecare farfurie. La fel de bine poti sa pregatesti niste crochete daca doresti.

 


Salata indiana aromata se serveste imediat. Daca renunti la iaurt poate fi servita si in zilele de post.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
1
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
2
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
4
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
5
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia