Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine. 1/3 din cantitate se
Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine.
1/3 din cantitate se taie bucati mari si se pune impreuna cu galbenusul si ceapa taiata in paharul de la mixerul BRAUN pentru pasat. Se paseaza cu mixerul. Se adaoga uleiul (tot dintr-o data) se paseaza in continuare obtinandu-se o pasta tare, albicioasa.
Restul de vinete se toaca in vasul pentru tocat al mixerului. Se amesteca cele doua compozitii si se pune sare si sare de lamaie dupa gust.
Se poate servi ca aperitiv intr-un castron, ornat cum va dicteaza imaginatia.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri calePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii