Vinetele subtiri, tinere, se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au cop
Vinetele subtiri, tinere, se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au copt, altfel se innegresc. Cand vinetele sunt bine tocate, se adauga uleiul, treptat si se bat bine, apoi se adauga ceapa tocata marunt si sare.
Se asaza in salatiera si se garniseste cu felii de rosii si ardei grasi.
Alte retete culinare:
Salata de ciuperci cu cartofi
Salata bulgareasca
Salata greceasca
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii