Se amesteca boabe de porumb cu frunzele de salata rupta bucati mic, mararul si ceapa tocate marunt. Separat, se pregateste un sos din ulei, zeama de
Se amesteca boabe de porumb cu frunzele de salata rupta bucati mic, mararul si ceapa tocate marunt. Separat, se pregateste un sos din ulei, zeama de lamaie si mustar. Se asaza legumele intr-o salatiera si se stropesc cu sosul, dupa care se amesteca bine si se da la rece.
Salata se serveste la o ora dupa preparare.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii