O reteta super gustoasa si hranitoare
Se pune pe foc un vas cu apa si putina sare, cand incepe sa fiarba, se adauga pastele si se fierb fara capac, 3-4 min sau dupa instructiunile de pe pachet, apoi se scurg.
Intr-un castron mai mare se pun ciupercile cu coditele taiate doar cat se vede ca au stat in pamant, oparite 1-2 min in apa cu putina sare, apoi scurse, ardeiul taiat, curatat de seminte si cotor, spalat, apoi taiat suvite, ceapa curatata, spalata si taiata julien, maslinele intregi, pastele, sare, piper dupa gust, 1 lingura ulei, otet tot dupa gust, apoi se amesteca usor totul.
Se pune salata in farfurie si se serveste!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii