Se spala bine maslinele, se curata de samburi si se toaca marunt. Se amesteca apoi impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate fin. Se toarna peste amest
Se spala bine maslinele, se curata de samburi si se toaca marunt. Se amesteca apoi impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate fin. Se toarna peste amestec sosul format din otet, ulei si sare si se amesteca bine.
Salata se serveste garnisita cu feliute de rosii.
Alte retete culinare:
Cozonac moldovenesc Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciAcesti biscuiti umpluti cu nutella, sunt fantastici de buni. Usor crocanti la exterior, si cu un interior plin cu ciocolata....
Biscuiti cu nutellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii