se fierb cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti i
se fierb cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. Pasezi cei 2 cartofi, adaugi margarina, 2 linguri apa calda, un praf de sare si amesteci, incorporand uleiul in fir, ca la maioneza.La sfarsit ,pui si mustarul, putin piper si adaugi maioneza peste legumele fierte si taiate. Cureti ceapa si usturoiul verde, le tai bucatele, toci patrunjelul si le adaugi in salata. Potrivesti de sare si piper si gata.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniLa fel ca si la ciorba padurarului, ingredientele de baza vin din padure, de aici si denumirea pe care i-am dat-o retetei....
Sarmalele padurarului (de post)Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii