Se curata si spala spanacul. Fasolea, mazarea se curata de ate, fasolea se rupe in doua. Se pune fasolea in apa clocotita si se opareste cateva minu
Se curata si spala spanacul.
Fasolea, mazarea se curata de ate, fasolea se rupe in doua.
Se pune fasolea in apa clocotita si se opareste cateva minute.
Se combina spanacul taiat fin, fasolea, mazarea pastai, ardeiul taiat si ceapa taiata pe lung.
Pentru a face sosul se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga usturoiul, ghimberul,ardeiul iute si firele de cocos si se prajesc la foc iute(stir-fry) 1 min. Se adauga otetul, apa si se se mai lasa un minut. Se raceste o jumatate de ora.Se toarna sosul peste legumele din castron.
Nota.Pulpa de cocos se vinde in pungi la supermarket. Arata ca niste fire de morcov ras doar ca este alba.
Reteta Salata de legume reci cu sos picanta fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii