O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavara. Este o salata gustoasa si satioasa. O primavara frumoasa sa avem!
Salata verde si valeriana le spalam foarte bine in apa rece ca sa nu ramana urme de nisip . Eu de obicei le spal sub jet de apa, apoi le las sa stea intr-un vas cu apa rece pentru 10-15 minute. Le lasam sa se usuce, daca aveti uscator de salata e perfecat, daca nu intr-un strecurator.
Asezam salata si valeriana intr-un castron mai mare.
Ardeiul il taiem sub forma in care doriti. Sfecla taiata si ea cubulete, ouale in patru si tofu cubulete (inlocuiti tofu cu branza preferata).
Cand toate sunt pregatite facem dressingul: eu am pus intr-un borcan cu capac toate ingredientele. Am pus capacul si am agitat bine de tot pana cand s-au omogenizat.
Peste salata punem ardeiul si bucati de sfecla rosie si turnam jumate din dressing. Amestecam de cateva ori si apoi punem ouale sferturi si tofu taiat cubulete. Serviti ca atare sau ca si salata langa un gratar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii