MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!
Castravetii ii spalam si ii taiem felii (i-am dat prin razatoare ), ii amestecam cu 2 linguri de sare, ceapa taiata solzisori, acoperim si lasam la frigider 1 ora.
Intre timp, intr-o cratita adaugam apa, zaharul, otetul,condimente si punem sa fiarba la foc mediu pana ce se dizolva zaharul.
Turnam otetul fierbinte peste castraveti, adaugam morcovi taiati rondele sau felii, amestecam si lasam sa se raceasca la temperatura camerei.
Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider peste noapte.
Noi nu am mancat tot o data si am pus in borcane care le-am sterilizat 15 min, din momentul in care apa a inceput sa fiarba. Le-am lasat sa se raceasca in oala, dupa care le-am depozitat in camara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii