Condimentele BIO marca Essential nu contin niciun fel de coloranti, arome, conservanti sau aditivi. Sunt 100% organice. Condimentul Garam Masala este un amestec de chimen, coriandru, cardamom, cuisoare, nucsoara.
Se spala legumele si se taie ardei julienne,morcovul se da prin razatoarea fina,rosiile se taie cubulete,iar salata verde,ceapa si mararul se taie dupa preferinta. Conserva de fasole boabe se desface,se scurge si se clateste cu apa rece,dupa care se lasa la scurs intr-o sita. Intr-un castron turnam fasolea boabe si toate legumele taiate,dupa care condimentam dupa gust cu sare,lamaie si ulei de masline. La final adaugam o lingurita de condiment Garam Masala BIO si amestecam. PS: Recomandarea mea este a se servi cu turtite coapte alaturi.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii