Condimentele BIO marca Essential nu contin niciun fel de coloranti, arome, conservanti sau aditivi. Sunt 100% organice. Condimentul Garam Masala este un amestec de chimen, coriandru, cardamom, cuisoare, nucsoara.
Se spala legumele si se taie ardei julienne,morcovul se da prin razatoarea fina,rosiile se taie cubulete,iar salata verde,ceapa si mararul se taie dupa preferinta. Conserva de fasole boabe se desface,se scurge si se clateste cu apa rece,dupa care se lasa la scurs intr-o sita. Intr-un castron turnam fasolea boabe si toate legumele taiate,dupa care condimentam dupa gust cu sare,lamaie si ulei de masline. La final adaugam o lingurita de condiment Garam Masala BIO si amestecam. PS: Recomandarea mea este a se servi cu turtite coapte alaturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii