Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrun
Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrunjelul si menta, desprindem frunzele, le uscam si le taiem. Punem rosiile timop de 40 de secunde in apa clocotita, apoi le trecem prin apa rece. Indepartam pielita. Le taiem in 4 si scoatem semintele. Taiem miezul. Maruntim cepele verzi si cozile lor. Puneti zeama de lamaie intr-o salatiera. Dizolvam putina sare. Adaugam ulei de masline, apoi quinca bine scursa. Amestecam. Lsam deoparte timp de 15 minute. Incorporam patrunjelul, menta, rosiile, ceapa, piperul si amestecam.
Servim rece
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniUn hibrid între prăjitura Richard (http://www.secretulprajiturilor.ro/prajitura-richard-cu-nuca-p1439.html) și Tosca;)...
Prăjitura RichatosIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii