Am curatat broccoli, am taiat ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar boabele de naut clatite cu apa rece si puse la scurs. Marinata, pregatita din
Am curatat broccoli, am taiat ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar boabele de naut clatite cu apa rece si puse la scurs.
Marinata, pregatita din ulei, otet, zeama de lamaie, sare si piper.
Tips: se poate zdrobi usturoiul cu presa si adauga la marinata.
Legumele amestecate intr-un bol, peste care se toarna marinata si se potriveste de sare, piper si suc de lamaie.
Se acopera si se lasa in frigider pana a doua zi.
Inainte de servire se mai amesteca inca odata bine toate legumele cu marinata.
reteta propusa de RIA
Se poate manca simpla, doar ca salata, sau alaturi de ceva carnita.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniUn aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii