O muratura combinata din ardei si varza care poate fi servita langa multe feluri principale.
Varza taiata marunt se amesteca cu 4 linguri sare si se lasa pana cand observam ca lasa apa, apoi o stoarcem.
Ardeii se spala si se curata de samburi, iar varza se baga in ardei pe care mai apoi ii asezam cu gura in sus in borcanul bine spalat in care am pus cateva crengute de cimbru.
Intr-un vas separat se pune 1 litru apa si apa ramasa de la varza stoarsa, 2 linguri sare,1 lingura zahar, 200 ml otet si jumatate plic de conservant. Se amesteca pana se dizolva sarea si zaharul, apoi acest lichid se pune in borcan peste ardeii umpluti cu varza. Borcanele se pastreaza la rece in camara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii