Punem icrele la desarat sau le lasam citeva zile cu sare, in cazul in care sint nesarate. Grisul se pune la fiert in apa care clocoteste si se fierbe
Punem icrele la desarat sau le lasam citeva zile cu sare, in cazul in care sint nesarate.
Grisul se pune la fiert in apa care clocoteste si se fierbe
5 minute, dupa care se iasa sa se raceasca. Se pun icrele intr-un castron adine, se amesteca cu grisul bine scurs si se adauga ulei treptat, amestecind energic cu o lingura de lemn.
Cind uleiul s-a incorporat bine, se toaca ceapa marunt; se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce
bine, dupa care se pune peste icre.
Se adauga si zeama de la jumatate de lamiie, se mai freaca citeva minute si se asaza icrele pe un platou.
Se orneaza cu jumatati de masline sau cu felii subtiri de lamiie si se servesc in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta
Pangasius file
Zacusca de peste
Zacusca de ciuperci
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii