Midiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand midiile se deschis, se sco
Midiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand midiile se deschis, se scoate carnea si se taie marunt. Cartofii se fierb si ei cubulete mici si se amesteca apoi cu castravetii decojiti si taiati cubulete. Se adauga midiile, maioneza, usturoiul pisat si se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.
Salata se serveste cu lamaie.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii