Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un
Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un blender pentru a le bate pana se obtine spuma legata. Din branza de vaci si iaurt, se face o crema de branza tot cu blenderul. Se amesteca cele doua compozitii si e gata.
Se poate pune pe un platou ornat cu masline sau se fac felii unse cu icre.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii