Toate ingredientele selectate se taie in felii sau marunt si se pun in castron. Peste ele se toarna un amestec din ulei, otet, apa, sare si piper, dup
Toate ingredientele selectate se taie in felii sau marunt si
se pun in castron.
Peste ele se toarna un amestec din ulei, otet, apa, sare si piper, dupa gust, apoi se amesteca si se pun intr-o salatiera sau pe un platou.
Se garniseste salata cu oua fierte taiate in rondele sau in sferturi, cu rosii taiate la fel ca si ouale, cu masline spalate si unse cu ulei, iar peste acestea se presara marar si patrunjel taiate marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Salata de icre negre
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii