Fasolea boabe din conserva se scurge intr-o strecuratoare. Fasolea verde, se fierbe timp de circa 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si
Fasolea boabe din conserva se scurge intr-o strecuratoare. Fasolea verde, se fierbe timp de circa 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se lasa din nou la scurs. Cepele se curata si se toaca marunt, telina se toaca deasemenea marunt si se pune intr-o salatiera. Se amesteca impreuna cu fasolea verde, fasolea alba, nuca de cocos si ceapa. Separat, se omogenizeaza uleiul de masline si otetul cu putina sare si piper. Se toarna sosul peste amestecul de legume si se amesteca usor.
Fileul de macrou se asaza in centrul salatei si se serveste.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Varza rosie cu mere Musaca de vinete
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii