Este o reteta sanatoasa si se prepara rapid
In tigaia incinsa cu putin ulei de masline, adaugam crevetii si Ii lasam 30 secunde pe o parte, apoi inca 30 secunde pe cealalta parte. Adaugam usturoiul tocat bine, sarea, patrunjelul si vinul. Mai lasam un minut pe foc si dam deoparte. Amestecam spanacul cu rosiile taiate sferturi sau jumatati daca folositi rosii cherry.
Adaugati dressingul si amestecati. Puneti pe farfurie, iar deasupra asezati crevetii si
seminte de floarea soarelui (daca aveti). Se serveste cu paine prajita. (sau fara)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Intotdeauna cand iau lapte dulce de la tarani sau chiar de la mama de la tara, inainte de a-l fierbe il incerc punand intr-o...
Branza naturala din lapte de vacaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii