Ce spui de o cana cu vin fiert, aromatizat cu condimente minunate de sezon! Avem pentru tine doua variante delicioase! Gasesti reteta video completa mai jos!
Vin fiert Kamis Classic
Se pune vinul la fiert pe foc mic, pentru a nu pierde taria alcoolica.
Se adauga zaharul, apoi un plic condimente vin fiert Kamis si se lasa pe foc pana se apropie de punctul de fierbere.
In cana punem 20 ml brandy, cuisoarele si anasonul, apoi turnam vinul fiert.
Vin fiert Kamis Instant
Se pune vinul la fiert pe foc mic, pentru a nu pierde taria alcoolica si se lasa pana la punctul de fierbere.
In carafa se adauga doua plicuri vin fiert Kamis instant, un mar feliat si 30 g miere, apoi se adauga vinul fiert peste si se amesteca cu o lingurita.
Sa va fie de folos!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii