Un file de somon la cuptor cu capere si un sos de mustar e ideal pentru o cina romantica. Noi i-am pus langa un sparanghel, dar merge foarte bine si cu cartofi.
Pestele se cresteaza pe partea cu pielea;
Se stropeste pestele cu ulei de masline;
Se condimenteaza cu condimente pentru peste si se rasneste piper;
Se pune pestele intr-o tigaie cu hartie de copt, cu pielea in jos;
Se taie lamaia pe sfert, si cu un sfert se stropeste suc pe deasupra pestelui;
Se pun capere deasupra;
Untul se taie in 2 si se pune cate un cubulet pe fiecare file;
Se pune tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 10-12 min, pana se gateste complet;
Se pun 2 linguri de mustar Dijon si o lingura de de mustar frantuzesc;
Se adauga iaurtul grecesc peste si mierea;
Se pune sare de mare cu plante aromatice Kamis deasupra si 1 lingura de marar uscat Kamis;
Se stoarce sucul de la alt sfert de lamaie;
Se amesteca totul;
Pestele se serveste cu garnitura de sparanghel pe grill si sos de mustar;
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii