O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!
Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.
Intr-un
castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.
Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,
menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de
copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.
Fileul
de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o
hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele
pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.
In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si
baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii