O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!
Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.
Intr-un
castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.
Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,
menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de
copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.
Fileul
de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o
hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele
pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.
In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si
baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii