Nu avem probleme cu glutenul, doar am incercat aceasta faina din curiozitate, iar rezultatul a fost unul neasteptat de bun; iar daca nu ma grabeam sa-l scot din cuptor, aspectul era si mai frumos iar daca cineva cu probleme vrea sa faca aceasta reteta, am cautat sa adaug si restul ingredientelor tot fara gluten.
Se amesteca intr-un bol drojdia cu putin lapte cald,se rastoarna in robot impreuna cu restul ingredientelor si se proceseaza 30min
Se imparte compozitia in doua tavi,deasupra se pune amestecul de albus doar cat se desface fara sa fie spuma,cu nuca si cacao,se marmoreaza cu furculita,se acopera tavile cu un prosop de bucatarie si se lasa 30min sa creasca
Dupa acest timp se ung cu galbenus si la cuptor vor sta 40-50min la foc mediu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Intotdeauna cand iau lapte dulce de la tarani sau chiar de la mama de la tara, inainte de a-l fierbe il incerc punand intr-o...
Branza naturala din lapte de vacaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii