Prezentare surprinzatoare, gust de exceptie. O supa crema pregatita cu ajutorul meu in bucatarie blenderul performant Oster Classic Chrome . Enjoy!
1.Curatam de frunze 2 dintre gulii, mai bine zis le curatam pe cele 2 mari si frumoase. 2.Cand taiem frunzele incercam sa nu le taiem pana jos si sa lasam cam 1 cm. de codita.Nu au niciun rol aceste codite, sunt doar estetice. 3.Dupa ce am curatat de frunze guliile, le taiem un capac deasupra, dar nu foarte mare.Il pastram. 4.Curatam interiorul guliilor cu o lingura de pepene lasandu-le o grosime laterala cam de 0.5 cm.Trebuie sa formam un fel de bol in care vom pune supa de gulii.Miezul guliilor il punem deoparte. 5.Celelalte doua gulii le curatam de coaja si le taiem in bucatele marunte.Le spalam bine si le punem deoparte. 6.Punem intr-o oala miezul guliilor si guliile taiate cubulete.Adaugam supa de legume, sare, zahar si otet.Dam oala la foc iute si lasam sa fiarba. 7.Cand guliile sunt patrunse complet, ar trebui sa mai fie doar putin lichid in oala.In acest moment tragem deoparte si lasam sa se tempereze. 8.Separat punem intr-o tigaie uleiul de masline si il lasam sa se infierbante. 9.Adaugam ceapa, usturoiul si le lasam pana se inmoaie si sunt frumos rumenite. 10.Adaugam faina amestecata bine cu laptele de soia si amestecam repede pana se formeaza un sos mai grosut. 11.Dam gust cu sare si piper alb, lasam sa fiarba bine cam 2-3 minute, dupa care tragem tigaia deoparte. 12.Punem guliile fierte si sosul in blenderul performant Oster Classic Chrome si mixam la viteza medie cam 1 minut, apoi mixam energic la viteza mare cam 2 minute. 13.Cand supa este gata o pastram la cald. *Pregatim topping-ul; 1.Curatam ridichea si o taiem in cubulete marunte. 2.O saram si asteptam vreo 5 minute ca sa lase putina zeama. 3.Aruncam zeama in exces si apoi adaugam la ridiche boabele de porumb si uleiul. 4.Condimentam cu piper, sare daca mai este cazul si adaugam mararul tocat.Amestecam lejer cu o spatula. Nota:Amestecul trebuie sa fie destul de picant. *Servire. 1.Pentru a servi supa umplem fiecare gulie cu supa crema. 2.Cu grija asezam cate o lingura de topping deasupra. Cine doreste poate sa aseze capacelul guliei. 3.Servim supa crema fierbinte alaturi de crutoane de paine prajita. Pofta mare va doresc!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii