Supa crema de urzici si leurda este o supa plina de vitamine, care se face foarte usor si este perfecta pentru zilele de post.
Urzicile proaspat culese, se aleg fir cu fir si se spala in mai multe ape. Intr-o cratita se adauga putin ulei de masline, ceapa tocata marunt, urzicile, leurda,se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza atunci cand este cazul. Dupa ce au fiert se transfera urzicile si leurda in blenderul Oster si se paseaza. Se pune din nou la fiert timp de cateva minute, condimentand supa cu putin piper si sare de mare dupa gust. Supa crema de urzici si leurda se transfera intr-un bol, se adauga cativa germeni, seminte de negrilica, putin ulei de masline si se serveste! S-aveti pofta !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii