O supa de post, extrem de delicoasa!
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati rosiile in doua. Le scoateti coatoarele. Le asezati intr-o tava, cu taietura in sus. Tocati esalota. Cateii de usturoi ii decojiti. Asezati legumele peste rosii. Presarati putin ulei de masline si dati-le pentru o ora la cuptor. Lasati sa se raceasca legumele pentru 5 minute si dupa le luati coaja de la legume si turnati pulpa in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mai adaugati putin ulei de masline, inca un catel de usturoi, platele aromatice uscate, apa calduta si sai sare. Mixati pana totul de transforma intr-o crema. Pentru pesto de patrunjel: mixati toate ingredientele pana devin o pasta fina. Serviti supa-crema de rosii cu paine calda!
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii