Supa crema de linte rosie - de post, pregatita cu blenderul Oster
Intr-o cantiatea suficienta de apa rece, spalati lintea rosie de eventuale impuritati. Ceapa o tocati marunt, la fel si usturoiul, pe care le caliti in ulei de masline. Adaugati morcovii taiati rondele si lasati pe foc pana se inmuaie si acestia. Adaugati lintea, apa calda si rosiile. Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 30 de minute, sau pana cand linea este fiarta. Adaugati condimetele si potriviti de sare. Turnati supa in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mixati bine. O serviti imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoaneReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii