Spanacul calit cu crutoane este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa Intr-o oala se pune apa si sare apoi se aseaza pe foc ca sa fiarba foarte bine.
Spanacul calit cu crutoane este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa Intr-o oala se pune apa si sare apoi se aseaza pe foc ca sa fiarba foarte bine. Intre timp spalam foarte bine frunzele de spanac si apoi le adaugam in apa clocotita pentru 5 minute. Le scurgem apoi bine de apa si le tocam cat mai mare. Separat pe foc asezam o tigaie cu putin ulei si lasam sa se incinga.
Tocam ceapa marunt si o punem in tigaie sa se rumeneasca putin apoi adaugam spanacul cu putin piper si asezam un capac peste. Lasam 5 minute sa se innabuseasca apoi dam tigaia de pe foc si luam capacul. Intre timp taiem painea felii apoi in cuburi potrivite si le asezam intr-o tava si le dam la cuptor pana se rumenesc foarte ine pe ambele parti ( cine doreste poate adauga in tava si putin ulei de masline si busuioc - pentru aroma).
Spanacul calit se monteaza pe o farfurie si se adauga si crutoanele. Pofta buna.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii