Sarmale cu ciuperci si migdale

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare.

Complexitate
redusa
Sarmale cu ciuperci si migdale

Ingrediente

  • 50 buc. 3-4 verze murate
  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. migdale
  • 3 morcovi
  • 6 cepe
  • 3 cani orez
  • 3 linguri de ulei de masline
  • condimente special pentru sarmale
  • piper alb
  • cimbru
  • 1 lingurita de delicat de legume
  • sare daca e nevoie(1 lingurita)
  • 4 linguri pasta tomate

Mod de preparare

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare,vom spala orezul apoi ne apucam de ciuperci si migale.Ciupercile le vom taia cat mai finut iar migdalele le vom da prin masina de tocat,cand am terminat cu toate ingredientele de curatat si spalat,vom pregati o gratita cu cele 3 linguri de ulei si vom cali rand pe rand fiecare ingredient,la care turnam cate putina apa pana se leaga putin apoi amestecam si cu cele 4 linguri de pasta de tomate. Cand compozitia este gata o dam la racit. Ne vom apuca de portionat varza pentru a pregati foile care vom inveli sarmalele si restul ramasa o vom toca fin,vom pune un strat de varza tocata ,cateva mirodeniii,la care vom aduga rand pe rand cate o sarma bine umpluta cu,compozitia rezultata.La sfarsit vom pune si restul de varza tocata la care adaugam condimente si inca 2 linguri de pasta de tomate si vom umple cu apa cratita cat sa o acopere bine.O vom da la focmic si din cand in cand vom incerca cu o furculita sa vedem daca sarmalele de post sau fiert,cand sunt gata se pot servi cu mamaliguta.


Sarmalele cu ciuperci si migdale se servesc cu ardei usturat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
1
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
2
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
3
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
5
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce