Penne all' arrabiata este o mancare de post cu paste delicioasa. Rosiile se lasa la oparit in apa fierbinte cateva secunde, dupa care se decojesc.
Penne all' arrabiata este o mancare de post cu paste delicioasa. Rosiile se lasa la oparit in apa fierbinte cateva secunde, dupa care se decojesc, se taie in sferturi si li se scot semintele si miezul.
Ardeii grasi se curata de cotoare si seminte si se taie fasii subtiri.
Usturoiul se piseaza si se pune in tigaie in ulei incins pentru circa 1 minut, dupa care venim cu ceapa tocata marunt. Mai lasam 5 minute la calit. Adaugam rosiile si ardeii, cu sare si piper dupa gust si lasam 10 minute.
Intre timp pregatim pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, de regula 10 minute de fierbere in apa cu sare.
Cand sunt gata, ca sa nu se lipeasca, se trec sub un jet de apa rece. Se adauga la sos si se lasa cateva minute sa se patrunda, inainte de servire.
Penne all' arrabiata eu am presarat si frunzulite de patrunjel la servire.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii