Clatitele de post cu legume sunt o mancare foarte satioasa si sanatoasa potrivita pentru zilele de post, dar nu numai. Clatitele cu legume pot fi si un aperitiv delicios.
Din faina, apa minerala, sare si piper se face un aluat pentru clatitele de post, dupa care se prajesc individual.
Legumele se curata de coaja si se taie bastonase. Marul se curata de cotor si se taie si el fideluta :).
Se face o marinata din otetul balsamic, miere, ulei de masline si sare dupa gust, cu care se amesteca legumele si se lasa 5 minute ca sa se patrunda.
Se umple fiecare clatita cu amestectul de legume si se ruleaza strans. Se poate taia in jumatate sau se poate servi ca atare.
Puteti opta si pentru o umplutura de legume prajite rapid la wok, adaugand si ciuperci, varza si frunze de patrunjel.
Clatitele de post cu legume se servesc ca si gustare sau aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii