Reteta de post usoara.
Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs.
Se curata prazul, se toaca si se pune la prajit cu ulei, se curata ceapa, se toaca si se pune peste praz la prajit; cand isi schimba putin culoarea, se opreste focul si se toarna prajeala intr-un vas.
Se clateste orezul, se pune cu putina apa la fiert si, cand orezul absoarbe apa, se toarna peste praz si ceapa, se adauga oregano, ciupercile date prin masina de tocat, malaiul, soia, sucul de patlagele, bulionul de gogosari, sare si se omogenizeaza compozitia, apoi se umplu ardeii, se pun la loc cotoarele. Se pun intr-o oala, se adauga apa, se pune capac si se fierb la foc mic, la cuptor.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoaneReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii