Un aperitiv simplu si delicios!!
Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, dar nu foarte bine fierti, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin razatoarea mare. Cartofii razuiti se amesteca cu o lingura de ulei de masline, sare, galbenusul de ou, se condimenteaza si se adauga si o lingurita de legume deshidratate, se presara si marar fin tocat, apoi se fac 3 turtite, modelate cu mana sau o forma circulara, apoi se coc cca. 20 de minute in tava tapetata cu hartie de copt. Cand incep turtitele sa se rumeneasca, se scot, se presara deasupra cascaval ras si se mai dau 5 minute pentru gratinare.
Legumele se taie rondele, inclusiv ceapa rosie si se calesc intr-un pic de ulei de masline, alaturi de ele se pun si cele 3 rondele de muschiulet, batute un pic cu ciocanul de snitele, sarate si condimentate. Se servesc asezate una peste alta, intai la baza turtita de cartofi, legumele sotate si deasupra carnea fripta!
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii