Tarta pascala cu carne de miel si pui este o reteta de Pasti delcioasa. Pentru aceasta reteta cu carne de miel aveti nevoie de 500 g carne de miel, piept de pui, patrunjel verde si amestec de legume mexicane.
Tarta pascala cu carne de miel si pui este o mancare delicioasa pe care o puteti pregati pentru masa de Paste. Tarta pascala cu carne de miel si pui poate fi pregatita in avans si poate fi servita si ca aperitiv rece sau ca fel principal.
Aluat:
Se amesteca faina cu uleiul, otetul si sarea.
Adaugam cate putina apa plata si framantam cu degetele pana simtim ca aluatul devine ferm,bun de intins cu sucitorul.
Din aluat formam o bila,care o punem pe blatul pudrat cu faina,iar cu sucitorul intindem o foaie subtire, putin mai mare decat tava de tarta.
Punem aluatul in tava unsa cu putin ulei,il decupam dupa forma tavii,iar din resturile ramase de aluat,f ormam niste grilaje care le vom aseza deasupra umpluturii.
Umplutura:
Carnea de miel (de la pulpa) si pieptul de pui se taie bucati de 1 cm si se pudreaza cu piper si boia de ardei,se amesteca bine sa intre boiaua si piperul in carne, apoi se prajesc in putin ulei.
Se scot intr-un castron,se racesc apoi se amesteca cu ouale batute (oprim o lingura pentru uns tarta pe deasupra), legumele mexicane si putina sare.
Asezam umplutura in tava,peste aluatul de tarta,iar deasupra intercalam grilajele din aluat.
Tarta pascala cu carne de miel si pui se coace 20-30 de minute, pana incepe sa se rumeneasca.
Tarta pascala cu miel si pui se serveste calda sau rece, alaturi de o salata de primavara !
Sarbatori Pascale Fericite !
Alte retete de Paste recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii