Se intinde peste carnea de miel cam 500 g carne tocata de vita. Se condimententeaza cu sare, piper sau amestec special pentru gratar. Peste carnea toc
Se intinde peste carnea de miel cam 500 g carne tocata de vita. Se condimententeaza cu sare, piper sau amestec special pentru gratar. Peste carnea tocata se adauga felii de branza rocquefort si patrunjel verde. Se ruleaza bucata de carne si se fixeaza cu betisoare de frigarui infipte transversal, dupa care se taie ruladele gourmet de miel portionindu-le in functie de osul ramas la baza ruladei se tuflesc ruladele pe gratarul incins si uns cu ulei de rapita. Se frig ruladele pe o parte si pe alta timp de citeva minute la foc mare si apoi se mai lasa pe gratar 20 de minute la foc mic. Odata cu ruladele gourmet se pot face si cartofi la gratar
Se mananca calde, pot fi insotite de salata sau un sos de fructe. Reteta Rulade gourmet din cotlete de miel a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici: Rulada de miel cu spanac, Friptura de miel coroana, Miel in crusta de mustar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii