Este o rulada cu aspect vesel, plin de culoare. Vesteste primavara si e perfecta pentru masa de Pasti.
Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C
Aluaturile: Fiecare aluat va fi preparat separat, deci avem nevoie de 3 boluri mai mari si de 3 castronase. Separam albusurile de galbenus. Albusurile le vom bate cu putina sare, iar in castronele punem galbenusurile. Peste galbenusuri, punem smantana, ingredientul pentru culoare, praful de copt si uleiul. Omogenizam. Batem albusurile spuma si adaugam compozitia formata din galbenus, smantana si celelalte ingrediente. Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi. In tava pregatita deja, punem fasii din cele trei aluaturi alternand culorile. Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min. Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor, o rasturnam pe prosopul umezit, cu ajutorul caruia vom rula aluatul. Il lasam la racit.
Umplutura: Branza de vaca o amestecam cu smantana, o facem pasta, sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca, porumb etc…. Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii