Rulada cu blat din piscoturi in manta de ciocolata alba

O rulada fara blat copt, usor de preparat !

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu blat din piscoturi in manta de ciocolata alba

Ingrediente

  • 20 buc.piscoturi
  • un compot bucati mici de ananas
  • un plic de tort-gelle
  • 100 ml frisca lichida
  • o lingura zahar pudra aromatizat cu vanilie
  • cateva tablete de ciocolata alba

Mod de preparare

Se desface compotul si se scurg bine bucatile de ananas. In siropul de compot ramas se insiropeaza fiecare piscot, pe ambele fete si se asaza pe un celofan unul langa altul, pe lugimea piscotului in 2 randuri egale, piscoturile fiind bine alaturate unul de altul. Se da la frigider o ora. Intre timp mixam bine frisca cu lingura de zahar pudra pana se intareste. Jumatate din bucatelele de ananas scurse le punem la fiert cu 50 ml sirop din compot si plicul de tort gelle, amestecand continuu pana la primul clocot cand se da la o parte.

Se scoate folia cu piscoturi de la rece, se unge cu un strat de frisca, iar pe una din latura lunga a blatului se pune un rand de jeleu de ananas, apoi rulam strans cu folia si dam la rece 2 ore sau de preferat de seara pana dimineata.

Se pun bucatile de ciocolata alba impreuna cu o lingura de frisca lichida la bain marie, sa se topeasca, apoi se toarna pe rulada scoasa din frigider si scoasa din folie. Se presara deasupra ciocolatei bucati mici de ananas bine scurs de sirop. Se mai da la rece pana se intareste ciocolata si apoi se poate taia felii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
1
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
2
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
3
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
4
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
5
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia