Pulpa se maseaza bine cu toate ingredientele de mai sus si se lasa la frigider acoperit cel putin 24h Dupa 24 h se prajeste pulpa pe toate partile si
Pulpa se maseaza bine cu toate ingredientele de mai sus si se lasa la frigider acoperit cel putin 24h Dupa 24 h se prajeste pulpa pe toate partile si se lasa deoparte. In aceasi tigaie se frig doua cepe, un morcov, jumatate pastarnac si un sfert de telina toate taiate cuburi mari si se rumenesc bine. Dupa ce s-au rumenit bine se adauga 3 linguri pasta de tomate Se mai lasa la foc mare inca 1 min Se adauga un sfert de litru de vin rosu si se mai lasa la fiert pana scade lichidul la 1/3. Se mai adauga inca un sfert de litru de vin rosu si se mai lasa la fiert sa scada la 1/3 (din nou). Sosul obtinut se pune intr-o tava peste care se pune pulpa de miel si se da la cuptor la 170 grade, 1 h si un sfert. GARNITURA Intre timp se pregateste garnitura. Se curata si se taie cuburi 6 cartofi si se lasa la fiert pana sunt pe jumatate gata. Se taie cuburi 1 ardei rosu si 2 verzi Se taie cuburi o ceapa mare Se taie cubulete 100 grame sunca Se curata 2 teline si se taie in batoane si se pun la fiert cu putina sare Cand telina s-a fiert se scoate si lichidul se mai lasa sa scada la 1/3, dupa care se adauga 1/4 frisca lichida, se da un clocot si se ingroasa cu apa si faina si se mai lasa la fiert 10 min . Se condimenteaza cu sare piper si nucsoara. Telina se pune inapoi in sos. Se scoate mielul de la cuptor cand e pe jumatate copt si se pune pe alta tava si se baga iar la cuptor. Legumele din tava se strecoara si la zeama ramasa se mai adauga 1/4 l apa si se ingroasa cu apa si faina. Cartofii, ceapa, ardeii si costita se rumenesc bine. Sosul se toarna peste feliile transate de miel si se serveste alaturi de garnitura de cartofi si telina
Pofta buna! Reteta Pulpa de miel picanta a fost propusa de Eta pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici: Cotlete de miel cu mere, Drob de miel
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri calePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii