1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara
1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi presarati carnea cu amestecul de mirodenii si cu sare. 3. Adaugati vinul, uleiul de floarea soarelui, ceapa tocata si usturoiul tocat. 4. Puneti castronul la rece de la o zi la alta (24 h) 5. Scoateti bucatile de carne de la marinata, scurgeti-le bine si puneti-le pe gratarul incins. 6. Frigeti-le pe toate partile, pana ce se rumenesc bine, dupa care pe gratar puneti carnea taiata in doua pe orizontala, apoi in bucati de circa 5-6 cm. 7. Prajiti feliile cate 1-2 minute pe fiecare parte, apoi frecati-le cu catei de usturoi. 8. Stropiti-le cu uleiul de masline si presarati-le cu amestecul de rosii, oregano si busuioc.
Serviti cu o garnitura facuta din sos de usturoi, frecand usturoiul pisat cu sare si ulei de masline adaugat treptat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii