Mielul cu rozmarin si cimbru este o reteta pentru meniul de Paste. Pentru a prepara aceasta reteta de miel cu rozmarin si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: miel, rozmarin, cimbru, untura, foi de dafin, sare, piper.
Pentru a prepara mielul cu rozmarin trebuie sa ne pregatim din timp ingredientele. Va iesi o friptura de miel delicioasa. Mielul se taie in bucati si se pune intr-un ceaun mare, cu untura, condimente si apa. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga cate putina apa. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase si zeama a scazut.Cand s-a racit, se indeparteaza toate oasele. Se pune in vase. Cand s-a intarit, se taie felli.
Se poate servi rece sau cald, cu mamaliga.
Alte retete recomandate:
Mancare de miel cu vin si oregano
Drob de miel in pahar
Drob de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii