Reteta de miel cu rozmarin la cuptor se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne de miel, rozmarin, menta, patrunjel, usturoi, ulei de masline, rosii si condimente.
Reteta de miel cu rozmarin la cuptor se prepara foarte usor. Pentru a prepara aceasta reteta de miel la cuptor se cresteaza pulpa de miel, apoi se presara cu verdeata tocata marunt, usturoi, sare si piper.
Se ruleaza carnea si se leaga strans cu o sfoara. Se prajeste apoi in ulei incins pe toate partile la foc mare.
Se asaza feliile de lamaie intr-o tava, apoi feliile de dafin si putin rozmarin (3 fire).
Se aseaza carnea de miel, feliile de rosii, se stropeste totul cu ulei si se condimenteaza. Se adauga si 2 cani de apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se baga in cuptor incins la 200 grade si se lasa o ora si jumatate.
In ultimele 10 minute folia se da jos pentru ca mielul sa se rumeneasca.
Mielul cu rozmarin la cuptor se serveste cald, cu salata de sezon sau cartofi copti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii